10 June, 2018 by Admin

Sieghard

Hotel & Gourmet Restaurant

Restaurant Sieghard

For years, he has been considered one of the best chefs in Austria!

Sieghard’s philosophy

The culinary skills of the restaurant sieghard have been recognized by restaurant guides for more than 15 years now. Our strengths are exclusively natural, top quality products that are as fresh as possible, delicate sensitivity, much creativity, as well as the joy and commitment in our cooking necessary to set it above the average. In addition, guests benefit from the personal dedication of Christian Eder and his TEAM.

Connoisseur Tips

Fresh products and select recipes

The cooking of the restaurant sieghard is genuine and authentic. No artificial flavors are used. The taste of everything we serve reflects true respect for the gifts of nature. Cooking begins with the selection of ingredients, and with the knowledge of the quality and origin of these ingredients. In Restaurant Sieghard you will find only the best ingredients, which are then raised to a new level, either in traditional or more modern recipes, resulting in a truly unique, delicious composition. Occupying a place on the menu of our restaurant are grandmother’s hearty, classic dishes as well as light and delicate, modern gourmet cuisine. Chef Markus Pichler is always renewing is cooking and you will taste it.


Restaurant Sieghard

Seit Jahren zählt das Sieghard zu den besten Küchen Österreichs!

Sieghard’s Philosophie

Die Kochkünste des Restaurant Sieghard werden schon seit 15 Jahren von Restaurantführern ausgezeichnet. Ausschließlich naturbelassene Spitzenqualität und maximale Frische der Produkte, Feinfühligkeit, viel Kreativität sowie jene Freude und Hingabe beim Kochen, die notwendig sind, um sich vom Durchschnitt abzuheben, sind unsere Stärken. Hinzu kommt die persönliche Betreuung von Christian Eder und dem Sieghard TEAM.

Genießertipps

Frische Produkte und ausgewählte Rezepte

Die Küche im Hotel Restaurant Sieghard ist authentisch und unverfälscht, hier werden keine künstlichen Geschmacksrichtungen erzeugt. Alles was wir Ihnen servieren, das schmeckt so, wie es der Respekt vor den Gaben der Natur erfordert. Kochen fängt mit der Auswahl der Zutaten an, mit dem Wissen über deren Qualität und Herkunft. Im Restaurant Sieghard werden Sie nur beste Zutaten finden, die mal nach traditionellen und mal nach modernen Rezepten veredelt, zu einer einzigartigen geschmackvollen Komposition werden. Auf der Speisekarte unseres Restaurants haben Großmutters herzhafte und ehrliche Speisen ebenso einen Platz gefunden, wie die leichte und delikate Gourmet-Küche der Moderne. Markus Bichler und das Sieghard Küchenteam versuchen immer sich neu zu entdecken und das schmecken Sie bei jedem Bissen.

Johann-Sponring-Straße 83
6283 Tirol AT
Get directions
Openings times Our restaurant is open in the evenings except for Monday and additionally on Sunday at lunchtime. Kitchen hours: 6:00 to 10:00 pm (except Monday) and on Sundays also from 12:00 to 1:30 pm Closed: middle of october till beginning of december & middle of april till beginning of may Öffnungszeiten Dienstag bis Samstag ab 18:00 Am Sonntag Mittags ab 12:00 und Abends ab 18:00 servieren wir nur das Sonntagsmenü ( keine A la carte Karte ) Mittags von Mittwoch bis Samstag auf Anfrage mit Vorreservation Ruhetag: Montag ( wenn ein Feiertag auf einen Montag fällt haben wir auch am Montag Mittags und Abends geöffnet ) Betriebsurlaub: 07. Oktober bis 29. November 2018